Little Riddles – Word Game is a popular riddle quiz app that developed by Juxta Labs for iPhone, iPad, iPad mini, iPod touch and android gamers. Here we added level 71 – 80 answers for this fun game.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!Little Riddles level 71 – 80 answer, walkthrough guide, help, cheats, tips and solution
71) Level 71 # Question: Has a strong attraction to belly buttons.
Answer: Lint
72) Level 72 # Question: They make a living harassing wealthy, beautiful people.
Answer: Paparazzi
73) Level 73 # Question: Ernie wouldn’t get clean without singing with this little guy.
Answer: RubberDuck
74) Level 74 # Question: These minerals are vital to your health.
Answer: Vitamin
75) Level 75 # Question: What you make after you’ve weighed your options.
Answer: Decision
76) Level 76 # Question: They put the heat in Pop Tarts.
Answer: Toaster
77) Level 77 # Question: These help engines spin and trousers stay up.
Answer: Belt
78) Level 78 # Question: Treats said to be based on a shepherd’s staff.
Answer: CandyCane
79) Level 79 # Question: Greedy grumpy holiday hater.
Answer: Scrooge
80) Level 80 # Question: Commits friendly home invasions one night a year.
Answer: SantaClaus
For All the level answers, you can look at Little Riddles answers index.
It’s an addictive game where players have to put answer words for shown 3 line riddle. You can apply coins to get answer letters or take out additional letters. Here we just shared level 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 solution of Little Riddles for you. If you seek help for any particular level just add you requirement at below.